Татяна Йотова

Татяна Йотова по професия е учител по Български език и литература, а по потребност – бард. Тя е родена на 02.02.1961г. в град Айтос, където живее и работи в СОУ “Христо Ботев”. Завършила е Софийския университет – специалности Българска филология и Педагогическа психология. Има двама синове – Мартин и Делян. Автор е на 10 поетични книги, три от които – за деца. Албумите и с авторски песни са два: “Закъсняла молитва” и “Песента на токчетата”. Те съдържат 29 песни за любовта и приятелството, за ценните неща в живота. Татяна е автор и на сценарии за театрални пиеси за деца и за възрастни. Обича пътешествията и срещите с добрите неизвестности.

Видео (от Hulite.net)

Аудио (от Hulite.net)

Дарение за нов албум на Пламен Сивов

Може да харесате още...

4 Отговори

  1. boyko54 каза:

    Пламене ! Браво бате ! За първи път – такъв профил ! Мисля , че Танчето напълно го заслужава !Удоволствие е да я слуша човек.!

  2. Мартин каза:

    Татяна Йотова от Айтос представя своето поетично-песенно творчество в град Пазарджик на 5. 11. 2010г., петък, от 17.00 часа в Литературния салон на ул. “К. Величков”, №43. Татяна е учител по професия, а по потребност – бард. Тя е автор на поетични книги за деца и възрастни, на два диска с песни за любовта, приятелството и още ценни неща в живота, на сценарии за постановки и… Заповядайте на кратък лирически отдих.

  3. Светла каза:

    Сърдечни поздрави, Татяна! Щастлива съм, че открих музиката ти. Тя ме зарежда с настроение и прави деня ми по-ведър. Прекрасните ти, изпълнени със съдържание стихове, звучащи под акомпанимента на китарата и мелодичният ти глас са изключително въздействащи! Светла Москова

  4. Наталия каза:

    Прекрасна поезия, прекрасни изпълнения! Докосната сте от Бога, скъпа Татяна! Колежке, мила, бъдете здрава и пишете все така вдъхновено!! Поздрави и най- сърдечни пожелания за вас и близките ви и хората, които обичате! Вие огрявате с музиката и любовта си всечко и всечки, които ви познаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × five =