Оперната прима Флора Търпоманова се снима в клип на САВОВ

Flora_TarpomanovaОперната прима Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ. Двамата се запознават на сцената на великотърновския театър преди около 4 години и от тогава не са спирали да участват заедно в различни постановки, концерти и спектакли. По това време САВОВ прави своя дебют като артист, а тя е вече звездата на театъра. Освен от чисто певческите и възможности, Савов остава впечатлен и от стила, излъчването и рядко срещаната красота на певицата. “Пее прекрасно, изглежда прекрасно и определено се запомня от първия миг, в който я види човек… Аз лично я видях и се запознах с нея именно на театралната сцена и винаги съм знаел, че един ден ще и предложа да я снимам в свой видеоклип… беше въпрос на време и разбира се на желание от нейна страна”, споделя Савов.

Снимките по новата песен “Искаш ли” вече приключиха, а видеото се очаква да е готово до края на годината. Остават само моментите, в които ще участва самият изпълнител. По-голямата част от кадрите са заснети в къща, намираща се в близост до Велико Търново.

Видеоклипът отново ще представлява нещо като мини филм, с история и интересна развръзка, като любопитното този път е, че ще има само едно единствено действащо лице, чрез което ще се разкаже цялата история. И именно това е героинята, в която се превъплъщава Флора. Ще участва разбира се и САВОВ, а също и цигуларя Светослав Алексиев (който свири и реално партията на цигулката в песента), но това ще са само отделни и появявания в кадър… от време на време.

Сценарият на историята е отново по идея на САВОВ, а режисьор на продукцията е Емил Йорданов. Оператор на видеото е Валентин Русанов.

Дарение за нов албум на Пламен Сивов

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 − one =