Може да харесате още...

5 Отговори

 1. Astra каза:

  Дизайнер съм и въпреки че знам, че е адски трудно да направиш лого на толкова взискателна тема (все пак работодателя ти дава задача в стил „Направи лого на България“, което е…абе трудно си е). Ама за толкова много пари трябваше да се консултират и със специалисти, деба. Също, следващия клиент, който ми каже, че 200лв за лого е много ще получи линк към това.

 2. Greebo каза:

  Също съм дизайнер и съм съгласна с Astra, че не е лесно да се изпълни подобно задание. Но тази откровена глупост, този миш-маш в тиган…дори не се доближава до елементарните изисквания за всяко лого. Един колега казва – представете си го смалено и черно-бяло, примерно както ще стои върху документ, визитка или друг рекламен материал. Шрифта на „България“ все едно е свален от фасадата на някоя панелка от 70-те. Но така е – не са един и два примерите за безумни , условно казано ИТ решения. Милиони левове за тежък и нефункционален туристически портал, видеореклами все едно измислени от някой меланхолик с тежки депресивни пристъпи и биполярно разстройство… Но ..такова е, хубаво или лошо, вече е факт. Радвай се народе.

 3. edin каза:

  Ами доста са се ус.али. За референция пуснете да търсите примерно:
  Austria logo
  Hungary logo
  Turkey logo
  France logo
  Да, има разлика и тя е голяма 🙂 И нашите „хубавци“ ако за един милион бяха поне пуснали в търсачките да видят как се прави, сега нямаше да е толкова нелепо. Както винаги обаче са го направили „наши хора“, никой никога не ги е контролирал или питал нещо на въпреки и резултата е налице. Да ни е честито сега ще си го носим, и ще се гордеем 🙂

 4. Марта Косева каза:

  Каквото и да беше логото щеше да има неодобряващи и мърморещи хора. А защо поне веднъж не уважим нечий труд и не си защитим патриотизмът?

 5. admin каза:

  Нека си защитим ние патриотизмЪТ, ама май ще се окаже, че защитаваме патриотизмЪТ на Киргистан. Защото това лого е било прието в тази страна още миналата година.

  http://www.vb.kg/doc/198091_tyristicheskie_associacii_vybrali_logotip_kyrgyzstana.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Enjoy this blog? Please spread the word :)