Шести фестивал „Софийски вечери на авторската песен”

Може да харесате още...

16 Отговори

 1. Mike каза:

  I see the dates for the Sofia Festival have been announced on here.

  I would really love to attend this festival

  Do you know who I should speak to, to ask for an invite?

  Виждам датите за София фестивал са били обявени за тук.

  Бих наистина обичат да присъстват на този фестивал

  Знаеш ли кой съм да говоря за да попитам за поканите?

  Mike

 2. Mike каза:

  Hi, I would very much like to attend this festival, who should I speak to?

 3. Слави Генчев каза:

  Майк, заповядай на феста! Добре си дошъл. Научихме, че си написал нови песни и си си купил нова китара. Ще се радваме да ги чуем.

  :)))

 4. Славимир Генчев каза:

  Неизбежни промени в програмата:

  1. Откриването и първият концер през първия фестивален ден (петък, 10 юли) ще се състои в ч-ще „Н. Хайтов“. Мястото е добре известно на всички – намира се на гърба на старото кино „Изток“, срещу хотел „Плиска“.
  Там нещата ще се развиват от 16 до 20.30 часа, след което ще отидем уморени да се почерпим в близко заведение с умерени цени. Участниците ще получат по едно кувертче по този благороден повод.
  2. Вторият концерт ще се състои на 11 юлисъбота) от 11 до 18 часа на откритата сцена в Борисовата градина, както бе предвидено първоначално. (Не бе предвидено само каква финансова брадва са ни били предвидили домакините там…)
  Всичко друго си е традиционно като в предишните години.
  Надявам се това да е последното ми включване по темата. Моля, предавайте нататък по веригата на всички, за да не се запъти някой с китарата в петък към Борисовата градина.

 5. Красимир Първанов каза:

  За съжаление аз няма да мога да участвам в този фестивал защото точно тогава пътувам към морето.
  Не знам каква финансова брадва са ударили в Борисовата градина, ала свиренето от 11 до 18 часа на откритата сцена далеч не е удоволствие – нито за изпълнителите, нито за публиката.
  Ако вали дъжд е ясно защо.
  Ако не вали дъжд е толкова горещо, 4е не се търпи.
  Въпреки това ви желая хубаво изкарване!

 6. Поздрави от Ловеч!
  Поздравявам организаторите и доаенът на българските бардове -Славимир Генчев за проявеният героизъм – поредният фестивал на бардовете в София е налице.
  Ще се постарая ЛИЧНО да присъствам на 10 юли от 16 часа до 20,30 часа в НЧ“Николай Хайтов“ и да взема участие с акустична китара и живо пеене.
  Присъединявам се към мнението на г-н Красимир Първанов по повод неудобството на откритите сцени за фестивали на бардове – това е камерна изява и трябва да се вникне в текста, да се направят качествени видео и аудио записи за архивите,да не говорим за климатичните условия-аз подкрепям такива изяви в удобни зали – девизът на руските бардове е :“Поезия,Глас,Китара“ и…тишина и условия човек да се наслади на изпятата поезия.
  Бог да Ви пази!

 7. Таня Попова каза:

  То все има недоволни.Ако е на закрито-„не се диша“, ако е навън-„вали, пече“.Да заповядат тези, на които ще им е приятно да посвирят и попеят!

 8. Красимир Първанов каза:

  Да… няма пълно щастие…

 9. Иван Н. каза:

  Здравейте, приятели!
  Желаем попътен вятър на фестивала в София! За съжаление, ние нямаме възможност да дойдем. Успех на всички! Изпейте най-хубавите си песни и създайте по-малко грижи на Митко Христов… Наздраве!А Краси Първанов, ако пътува към морето, знае къде сме.

 10. Славимир Генчев каза:

  Важно допълнително уточнение (въпреки че в съобщението по-горе се подчертава какви разходи се поемат), понеже времето дойде, казано по царски :)))

  Организаторите нямат възможност да поемат нощувки за бардовете от страната (не обичам онази дума, която започва с „п“ и завършва на „ровинция“).
  Това се прави по технически, организационни и антикризисни съображения, тъй като все още няма съставено правителство, което да поеме борбата с кризата в свои ръце… :)))

  До скоро, т. е. до утре!

 11. Христо Граматиков каза:

  Успех на Софийските празници на авторската песен. Семейни ангажименти възпрпятстват моето участие, но Кръгът на Барда ще има свои представители – Наско Стоянов и Емо Ангелов – Брачеда. Възможно е и появяването на Дърворез. Използвайте ги за повече информация относно феста в Бургас, който е само 2 седмици по-късно!
  На добър час!

 12. bardluna каза:

  Успех на участниците! Пей, сърце!

 13. dinko DONATTELLO каза:

  Bardovete sa opasna rabota,a bardesite sa polovin poetesi mnogo radost i vesejiei prez tozi den Parvia bese izminat strahotno.Salioti za vtoria!!!

 14. Таня Попова каза:

  Снимки от фестивала
  http://4storing.com/ib4m5x/a56eaf23cffa2446bcf469cd74856634.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Enjoy this blog? Please spread the word :)