Татяна Йотова

Може да харесате още...

4 Отговори

 1. boyko54 каза:

  Пламене ! Браво бате ! За първи път – такъв профил ! Мисля , че Танчето напълно го заслужава !Удоволствие е да я слуша човек.!

 2. Мартин каза:

  Татяна Йотова от Айтос представя своето поетично-песенно творчество в град Пазарджик на 5. 11. 2010г., петък, от 17.00 часа в Литературния салон на ул. „К. Величков“, №43. Татяна е учител по професия, а по потребност – бард. Тя е автор на поетични книги за деца и възрастни, на два диска с песни за любовта, приятелството и още ценни неща в живота, на сценарии за постановки и… Заповядайте на кратък лирически отдих.

 3. Светла каза:

  Сърдечни поздрави, Татяна! Щастлива съм, че открих музиката ти. Тя ме зарежда с настроение и прави деня ми по-ведър. Прекрасните ти, изпълнени със съдържание стихове, звучащи под акомпанимента на китарата и мелодичният ти глас са изключително въздействащи! Светла Москова

 4. Наталия каза:

  Прекрасна поезия, прекрасни изпълнения! Докосната сте от Бога, скъпа Татяна! Колежке, мила, бъдете здрава и пишете все така вдъхновено!! Поздрави и най- сърдечни пожелания за вас и близките ви и хората, които обичате! Вие огрявате с музиката и любовта си всечко и всечки, които ви познаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Enjoy this blog? Please spread the word :)