„Морски струни“ в Несебър: програма

Може да харесате още...

8 Отговори

 1. Милен Тотев каза:

  Искрено се надявам, че г-н Пламен Сивов е получил персонална покана от Община Несебър за участие в „Морски струни“ 2008.
  Отново искам да му благодаря най-сърдечно за безкористната огромна рекламна работа в личния си сайт за популяризиране творчеството на българските бардове по целия свят!

 2. admin каза:

  там, където работата не става с персонална покана, се преминава към т. нар. в правото „конклудентни действия“ – сиреч, отиване на място и натрисане на организаторите. в моя случай до официална покана от общината не се стигна, но иван ненков се оказа чудесен човек и като резултат успях да участвам. жалко, че ти не успя да дойдеш; имаше хубава част с изпълнения на руски песни.

 3. bgstih каза:

  Толкова талантливо „натрисане“ – дай, Боже, на всеки организатор! Между другото, китарата „Хонер“ ли беше или друга? Нямах време да я погледна отблизо, но извади страхотен звук… И прибра ли си папката с текстовете, бяхме я оставили на рецепцията. Чудесният човек при нас е Златин Чаушев, от мен да го знаеш. Без него – ни средства, ни струни, ни вопъл, ни стон …

 4. admin каза:

  китарата е Walden, не е нещо кой знае, ама електрониката вътре явно е добра, найлонът звънка като жица. папката се озова при мен някак си – отдадох го на нейна собствена инициатива, но сега разбирам, че на вас трябва да се благодари. с чаушев нямах честта, сигурно е както казваш. хубаво е, ако са ви харесали песните ми, то в това е целият смисъл май. просто казано.

 5. admin каза:

  …а Иван Шанса каква сол ми три на главата за тази китара… Не била за моите песни, да съм я хвърлил и да съм си вземел китара за акордно свирене… Смешното в цялата работа е, че взех китара с широк гриф и найлонови струни след подобно триене на сол на главата от друг един много добър бард, който ме заклеваше в обратното 🙂

 6. snezhito каза:

  Следвай най-вече себе си ! Никой не е идеален, но има много перфектно направени и безлични неща ! Аз бих се въздържала да давам съвети…дори и да имам много високо мнение за себе си…Просто защото съвети от гореспоменатия характер в известен смисъл тълкувам като посегателство над моето лично пространство и над личния ми избор…Нищо, че понякога някои съвети могат да бъдат оценени и като конструктивни…и наистина доброжелателни…

 7. Милен Тотев каза:

  Пламене, приятелю!
  Може би така е и „трябвало“ – да“ не присъствам“ на Руската вечер,която се появи неочаквано в програмата.
  Пък и така доста хора,разбрах, са се успокоили, особено един „автор“ на едно писание в един друг сайт ….
  Иван Ненков и Златин Чаушев са прекрасни хора – Господ здраве да им дава!

 8. bgstih каза:

  Приятелю Милене, нямаше нищо тенденциозно в програмата, както и в мислите на организаторите. Руската вечер се проведе на мястото на пиесата „Мисли“, защото поради отсъствието на актьора Марин Господинов постановката пропадна в последния момент… Изненади от такъв род са нещо естествено за прояви с отворена структура като „Морски струни“, където на никого не е отказана изява за 11 години досега. И ако някой се съмнява в каквото и да е по провеждането на Несебърската среща, грях му на душата. Тук още се пазят листовките от всички години, в които е имало гласуване за лауреатите. Който иска, може да дойде по всяко време и дори да направи графологична експертиза на всяко листче!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Enjoy this blog? Please spread the word :)