Даваш 65 лева, ядеш слънце

Може да харесате още...

1 Отговор

 1. Vaccheria каза:

  Вярно е, че всеки може да пише, каквото си поиска, но толкова бездарно писание може да се бори за световна награда! Поздравления!
  Въпрос: Вие чели ли сте за какво говори споменатата от Вас австралийка? Хващам се на бас, че не сте. И аз не съм, но е 100% сигурно, че тя знае за какво говори, за разлика от един НЕуспял в нищо човек на вече преклонна възраст.
  Да не вземеш да се притесниш пък сега. Овцете са все още голям процент в сравнение с хората, които започват да си използват мозъка по предназначение. Тъй че има кой да ти се върже на заплахите. Правилната посока: страх, страх и пак страх. И да не ‘земе да мисли.
  Пък за специално за теб: http://www.youtube.com/watch?v=-keI8jv24bA&feature=player_embedded – още един кандидат-смъртник.
  Една малка подробност за изложения случай: жената е починала от сърдечна недостатъчност, а очният лекар неколкократно е заявявал, че няма проблеми с очите. Ха сега,де? Като начетен човек, сигур ще намериш връзка м-у сърдечната недостатъчност и въздържането от храна, за да покрепиш фантазиите си, че е починала, защото не е ядяла. То бива, бива, тесногръдие, ама да го покаваш чак в мрежата, да те видят ‘сички…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Enjoy this blog? Please spread the word :)