Ако повярваш

Може да харесате още...

7 Отговори

 1. rumsim каза:

  Ставаш все по добър…дори съвършен…почти като Мен!!!
  Шегувам се Пламене, винаги си бил много добър, но защо ми звучиш все по песимистично… я дай малко повече оптимизъм… дори да е безпочвен измисли го. Хората около теб имат нужда от него.
  Поздрави Румен

 2. Тигър каза:

  Прекрасно!

 3. Атанасия каза:

  Батко винаги е щастлив, дори да пише мрачно, защото е познал Господа!:)
  Поздравления!

 4. Victor Makarov каза:

  Ето една история от отминалото вече лято. Бях в пловдив при приятели. Дойде им на гости съседка, затънала в окултизъм и кабала. Току се върнала от посещение при нейния „гуру“ в Израел. Тя сподели как се разочаровала от несъответствието между претенции и реалност в живота му и изобщо от кабалата. Обясних й накратко, че кабала е измислена от евреи мистици, с цел да вкарат някакъв „духовен живец“ в юдеизма, който бил лишен от този „живец“, след като отхвърлил Живия Месия. С др. думи, обясних й че кабала е нещо като заместител на Христа. „За какво ти е този сурогат, когато можеш да познаваш Оригинала?“ – попитах я аз. Докато говорехме човърках из нета и точно в този момент отворих твоя сайт и прочетох наглас стихотворението ти. Малко помълчахме. После тя тихо помоли: „Прочети ми го пак“. Прочетох го отново. То така удивително пасна на раговора ни – тихо, като пеперуда и тежко, като камък на мястото си. Отивайки си, тя ни помоли до го принтираме и го отнесе със себе си. Впрочем и аз си нося един екземпляр в калъфа на китарата.

 5. NIGEA каза:

  Просто…..и безпаметно благовестителско! Ако не бях вече повярвала в Него….бих искала да повярвам тази нощ! Благодаря Ви, Пламен!

 1. септември 18, 2017

  […] Jeśli uwierzysz | Ако повярваш […]

 2. октомври 31, 2021

  […] Jeśli uwierzysz | Ако повярваш […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Enjoy this blog? Please spread the word :)